Потрібні яскраві іфотографії для ваших слайдів?

Доброго дня, друзі!

Я вже не раз писав про те, де можна знайти яскраві ілюстрації для ваших слайдів, шпалери для робочого столу, іконки і т.ін. Дійсно, в Мережі дуже багато фотохостингів, дуже багато ресурсів, які пропонують безкоштовний кліпарт, дуже багато спеціалізованих пошуковиків…

image

Однак, найстарішим, найбільшим і найвідомішим фотохостингом був і залишається Flickr, який на даний момент містить мільярди фотознімків, зроблених людьми з усього світу. Сьогодні ми поговоримо про те, як знайти серед цього різноманіття знімки потрібної вам тематики аби “оживити” ваші слайди.

Мова в нас піде про спеціалізований пошуковий сервіс, який дозволить шукати на Flickr фотографії, які відповідають вашому запиту. Знайомтесь, звуть його Compfight.

Інтерфейс сервісу дуже мінімалістичний – самотній рядок пошуку у центрі сторінки, кнопки твіттера і фейсбук у хедері  і кілька посилань у футері.

image

Спробуємо щось ввести, наприклад, office worker, і сторінку з фотографіями офісних співробітників, які можемо смиіливо використовувати у своїх презентаціях:

image

Зверніть увагу, що у лівій частині сторінки ви маєте можливість відфільтрувати зображення у відповідності до ліцензії, за якою вони розповсюджуються. Це теж дуже важливий момент, якщо ви не бажаєте ризикувати, використовуючи зображення, які можуть стати приводом до звинувачень у порушенні авторських прав.

Як бачите, все дуже просто і зручно. Тож досить слів, нумо шукати яскраві іллюстрації для своїх презентацій!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL