Joukuu: керуємо файлами в хмарах

Доброго дня, друзі!

Не так давно я розповідав вам про чудовий плагін для Microsoft Office під назвою Google Cloud Connect, який дозволяє зберігати поточний документ одночасно і локально, і в Google Docs. Також, якщо пам’ятаєте, я писав про аддон SkyDrive Files, який дозволяє робити дещо подібне зі SkyDrive.

image

А сьогодні мені хочеться розповісти про програму, яка дозволяє керувати файлами, які знаходяться в різних “хмарних” сховищах, з одного зручного вікна.

Називається це диво Joukuu, а прочитав я про нього вперше на Lifehacker.ru.

Joukuu дозволяє працювати з вашими файлами, розташованими на Box.net, Dropbox і Google Docs.

Виглядає головне вікно програми ось так:

image

Користуватись Joukuu дуже просто – треба лише додати всі свої аккаунти і дочекатись завершення синхронізації, яка, до речі, відбувається не надто швидко (хоч, можливо, це зумовлено тим, що у мене паралельно весь час щось завантажуєтьсяSmile).

image

Далі все просто – зліва є список тек, зверху – панель вибору виду файлів.

Подвійник клік на файлі дозволить відкрити його для редагування.

folder

Також ви можете публікувати свої файли “в хмарах”, просто перетягнувши їх на вікно Joukuu. У зворотному напрямку перетягування чомусь не працює. Можна перетягувати файли також між “хмарними” теками і акаунтами.

Ще одна чудова річ – це можливість публікації файлів з контекстного меню.

image

Так само працює Dropbox shell tools, але Joukuu робить це краще – як бачите, ви можете вибрати, куди саме – на який з сервісів – завантажити файл. Класс!

Завантажити Joukuu Lite абсолютно безкоштовно можна звідси. А якщо вам хочеться дізнатись про можливості програми детальніше, завітайте сюди.

Загалом, програма дуже непогана. Так, є недоліки – не працює перетягування з програми на робочий стіл, не підтримується робота з SkyDrive та іншими сервісами… Однак, сподіваюсь, з часом розробники реалізують ці і багато інших можливостей. У будь-якому випадку, спробувати Joukuu варто.

Ну, ось і все. А які програми для роботи з онлайновими сховищами файлів знаєте ви?

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL