Дозвольте системі самій вирішити свої проблеми

Доброго дня, друзі!

Чи часто ви спостерігаєте як Internet Explorer “падає” одразу ж після запуску? А може у вас не працюють ефекти Aero, хоч і повинні? А може система просто неймовірно “гальмує”? Знайомі симптоми, чи не так?

image

Тож, сьогодні я хочу нагадати вам про чудову онлайнову утиліту, яку Microoft приготувала саме для вирішення проблем зі “своїм” ПЗ, описаних вище. До того ж, проблеми вирішуються автоматично – вам треба лише зробити кілька кліків мишкою!

Утиліта називається Microsoft Fix It. Користуватись нею дуже просто – треба лише перейти за посиланням http://support.microsoft.com/fixit/ru.

Далі ще простіше: вибираємо програмний продукт, потім – проблемну область, і за мить бачимо список типових проблем, які найчастіше зустрічаються на практиці. А найцікавііше те, що для кожної проблеми є можливість завантажити повністю автоматичні рішення – дистрибутивні файли, які, будучи запущеними, самостійно здійснюють всі необхідні налагодження, завантажують і встановлюють необхідні компоненти і т.д.

image

Ассортимент “автоматичних рішень” постійно поповнюється, тож для не надто досвічених користувачів Microsoft Fix It – це саме те, що лікар прописав.

Спробуйте, і порадьте колегам. Тепер, у разі виникнення типових проблем, ви можете перенаправляти їх на сайт Fix It, який дозволить їм позбавитись проблем повністю автоматично, силами самої системи.Smile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL