А у вашому офісі є гуру?

Доброго вечора, друзі мої!

image

Даруйте мені за це дивне запитання, воно дійсно доречне і має глибокий зміст. Справа в тому, що саме зараз у вас є шанс абсолютно безкоштовно пройти тест на знання найсучаснішого офісного пакету від Microsoft і отримати відповідний сертифікат, підтвердивши свій статус офісного гуру!

Зробити це дуже просто. Треба лише перейти за цим посиланням, увійти, використовуючи свій Live ID (адресу Hotmail), і пройти тест на знання Office 2010, який складається з 20 запитань.

Час відповіді на питання не обмежується, запитання обираються випадковим чином з досить великої бази запитань, поступово ускладнюючись протягом кожного продуктового блоку. Одним словом, все зроблено “по дорослому”.Smile

Щоб отримати бажаний сертифікат, треба відповісти принаймні на 16 запитань з 20.  Кожне запитання крім варіантів відповіді містить також посилання на відповідну сторінку Office Online, що містить відомості, які можуть допомогти дати правильну відповідь. Перевіряються знання, вміння та навички роботи з Word, Excel, PowerPoint, Outlook і OneNote.

Сертифікат є електронним – ви отримуєте унікальний номер, який можна перевірити через сайт Office Guru, файл зображення, який можете роздрукувати, код для вставки відповідного беджу на свій сайт або блог, можливість повідомити про свій новий статус користувачів популярних соціальних мереж…

Olena_Babich_Office_2010_Certificate_5C1EF106EC5

І ще один нюанс – час, витрачений на тест, як я вже говорив, не обмежується, однак, враховується під час складання рейтингу Top 20. А ще організатори обіцяють, що хтось з щасливчиків, які пройшли тест, отримає чудовий светр з емблемою Office Guru.

Тож, доволі слів – мерщій на сайт, і доводьте, що ви дійсно є гуру! Ще один сертифікат явно не буде зайвим у вашому резюме, чи не так?Smile 

Проект Office Guru Microsoft Україна проводить спільно з rabota.ua – одним з найбільших в Україні порталів для пошуку вакансій та підбору персоналу. Послугами цього ресурсу користується більшість великих українських та міжнародних компаній під час пошуку керіаних кадрів та молодих спеціалістів. Тож складання цього простого тесту може стати першою сходинкою на шляху до успішної кар’єри!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL