Word у ролі антивірусу? А чом би й ні?

Доброго вечора вам, друзі!

Щойно я повернувся додому. Минулого тижня я проводив тренінг у Донецьку, а наступного – поїду в Київ. Вільного часу мало, однак, я не можу не поділитись з вами одним відкриттям стосовно Office 2010. Виявляється, під час відкриття файлів всі вони перевіряються на наявність сигнатур, які відповідають небезпечному вмісту! Якщо щось підозріле виявлено, файл відкривається у захищеному режимі (Protected View), так що  небезпечний код не зможе нанести вам шкоди.

image

Цікавий функціонал, чи не так? Я й гадки не мав, що Office має щось подібне!:-)

А не так давно (14 грудня) Microsoft анонсувала, що ця фіча (яка до речі називається, File Validation) скоро буде доступною і для Office 2003 і Office 2007.

Нижче ви можете подивитись відеодемонстрацію роботи цієї фічі:

Дивно – здається, знаєш Office як облупленого, облазив його вздовж і впоперек, і все одно весь час знаходиш все нові й нові можливості, на які раніше не звертав уваги…

А вам на очі потрапило ще щось цікаве у Office 2010?

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL