Excel – не лише для роботи, а й для розваг!

Напевно багато хто з вас, шановні читачі,  пам’ятає про вбудовану в одну з минулих версій Microsoft Office Excel забавку, яка дозволяла запустити в симулятор автоперегонів прямо у вікні табличного процесора. Мої студенти часто намагались таким чином розслабитись під час обчислювальної практики.:-)

image

Однак, це було т.зв. “пасхальне яйце” – прихований функціонал програми, а тепер ми маємо змогу насолоджуватись “офіційними” іграшками для Microsoft Office Excel 2010.

Коли я говорю про офіційні іграшки, я мою на увазі MIssile Commands і Tower Defence, які можна абсолютно безкоштовно завантажити з офіційного блогу команди Microsoft Excel.

image

Треба всього лиш завантажити файл, розпакувати його, і відкрити його в Excel. І не забувайте дозволити виконання макросів!  Про всяк випадок попереджаю – ці забавки використовують фічі, специфічні для Excel 2010, тож вони не будуть працювати у попередніх версіях.

До речі, автори обіцяють в найближчому майбутньому детально розповісти, як саме було створено ці іграшки. А поки що, на закуску пропонують послухати пісню з красномовною назвою “Ми всі працюємо в Excel”:

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

1 коментар »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL