Заява про вступ до коледжу онлайн? Без проблем!

Доброго дня вам, друзі!

У зв’язку з пандемією МОН зобов’язало заклади освіти забезпечити для абітурієнтів можливість  подачі заяв про вступ онлайн. Хтось скаже: “Це ж які кошти і скільки часу треба витратити на розробку!” І буде неправий, бо з використанням сервісів Google це можна зробити швидко, просто, а найголовніше – абсолютно безкоштовно!

заяви

В цьому репозиторії я розмістив опис та всі необхідні файли для створення такої системи. Це дійсно дуже просто (хоч, звісно, ще є до чого прагнути і що вдосконалювати) – використовуються всім знайомі та звичні Google Drive, Google Forms, Google Docs, Google Sheets, Google Apps Scripts.

Тож якщо зацікавились – гайда до репозиторію і починаємо експериментувати, а в мене на сьогодні все. Зустрінемось за тиждень, друзі! Бережіть себе та своїх рідних – не нехтуйте засобами індивідуального захисту – дотримуйтесь маскового режиму, частіше мийте руки, користуйтесь антисептиком, тримайте соціальну дистанцію. Пам’ятайте – карантин ще не скінчився і вірус ми ще не здолали! Будьте відповідальними!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

1 коментар »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL