Невеселий день сміху

Доброго дня Вам, друзі!

Цього дня я щороку традиційно вітаю вас з міжнародним Днем сміху, або як його ще часто називають, Днем дурня.

image

Проте цього року сміятись якось не хочеться, і чомусь є відчуття що весь світ й мене особисто автоматично пошили в дурніSad smile Пандемія, карантин, дистанційний режим роботи, який по суті означає зайнятість у режимі 24/7… Сидимо вдома, виходячи на вулицю лише раз на тиждень за харчами та іноді – на пошту аби отримати давнє замовлення з Aliexpress, яке спізнилось на 2-3 місяці… При цьому одягаємо маску, рукавички, обходимо інших за великою дугою, з підозрою поглядаємо на тих, хто чхнув або закашлявся… І навіть довгоочікуваний Doom Eternal нас не надто тішить – так, це шедевр, однак грати в нього не вистачає часу (пройшов три рівні й “потонув” у роботі)Sad smile. Купа безкоштовних або доступних з неймовірною знижкою ігор – так, круто, але знову ж таки – немає коли… А в деякі ігри й грати не хочеться – настільки їх сюжет нагадує те, що ми зараз спостерігаємо! Хто б міг подумати, що сюжети улюблених ігор, книг, коміксів, фільмів, серіалів, пісеньта кліпів можуть стати реальністю!

Однак, в ці тяжкі для всіх часи я все ж таки хочу попросити всіх вас подивитись на тих, хто зараз поруч з вами й посміхнутись своїм рідним! Так, День сміху цього року відміняється, однак, життя продовжується, і я впевнений, що рано чи пізно все це скінчиться – ми подолаємо цю недугу й лежачи на шезлонгах під палючим літнім сонцем будемо згадувати поточні події, які вже не будуть нам здаватись настільки жахливими…

До зустрічі за тиждень, друзі!

Бережіть себе й своїх рідних – не виходьте з домівки без нагальної потреби, користуйтесь засобами індивідуального захисту, частіше мийте руки, не зустрічайтесь з друзями… Здоров’я вам!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL