Evie Launcher або як я шукав щось схоже на Flyme

Доброго дня вам, друзі!

Нарешті я знайшов трохи часу аби поділитись з вами новинами – початок нового року, ремонт вдома, налаштування класу в коледжі, візит до військомату, відвідини кардіолога… – початок вересня був дуже багатим на події.

image

Дехно з вас знає, що я вже кілька місяців користуюсь телефоном MEIZU (точніше, MEIZU M5 Note). Хочу нагадати, що з Android я знайомий починаючи з версії 1.6 (саме її було встановлено на моєму першому Android-планшеті Zenithink ZT-180), тож маю досвід використання купи пристроїв від багатьох вендорів, і бачив чимало облонок та модифікованих збірок Android. Однак, MEIZU вразили мене не лише надзвичайною зручністю, продуманістю та “приємністю” використання пристроїв, а й фірмовою ОС на базі Android – Flyme. Шоста версія – це просто диво, тож не дивноSmile, що я захотів мати подібний інтерфейс й на планшеті (Chuwi vi8 Super Edition).

Сьогодні я розповім вам, як я шукав можливість зробити стоковий андроїд схожим на Flyme, й що саме з цього вийшло.

Не буду довго говорити чому мені так сподобалась Flyme, скажу лише, що це не черговий приступ лояльностіSmile, які в мене регулярно трапляються (після чого і я особисто й члени моєї родини користуються не лише телефонами одного виробника, а й його навушниками, сумками, годинниками тощо), причини дійсно є.

Flyme – це,як і Anroid, система з відкритим кодом, тож перш за все, я пошукав порт цієї системи для мого планшета. В принципі, я розумів, що нічого не знайду, тож не надто засмутився.

Наступний крок – це пошук в Play Store за запитом MEIZU Launcher. Дещо знайшов, однак, на Flyme цей лончер був схожий лише на перший погляд, тож переглянувши скріншоти, я його навіть не встановлював.

І тут на MyMEIZUclub.ru я надибав статтю “Три быстрых лаунчера на замену стандартному”. Автор дуже хвалив Evie Launcher, говорячи, що він ідеально вписується в стилістику шостого флайма, тож я вирішив спробувати.

Знайшов програму в Play Store, встановив – дійсно виглядає трохи схоже (жаль, що іконки від Flyme знайти не вдалосьSad smile). Лончер дуже компактний, швидкий (навіть супершвидкий!), має велику кількість налаштувань та потужний вбудований пошук. І нехай це не “рідний“ лончер з Flyme, однак, на планшеті виглядає чудово й мені він дуже сподобався – дійсно це наймініатюрніший та найшвидший з усіх лончерів, які я бачив! Дуже раджу спробувати!

А на цьому у мене на сьогодні все. До зустрічі за тиждень, друзі! Бережіть себе!

P.S. Наступного тижня я почну розповідь про те, як “оживити” старий комп’ютер, встановивши на нього xubuntu, як побороти те, що “материнка” не підтримує завантаження з USB, замаскувати linux під Windows 10 так, що користувачі навіть нічого не помітили, а також про те як клонувати цю інсталляцію. А ще у мене з’явились кілька нових іграшок, про які я теж згодом розповім, тож ніде не “губіться”!Smile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL