Знову до школи

Доброго дня вам, друзі!

Дозвольте привітати вас з моїм професійним святом – Днем знань! Незважаючи на те, чим саме ви займаєтесь та ким працюєте, це свято так чи інакше вас стосується – спочатку особисто, потім – через дітей. Якщо ви студент або викладач – це ваше свято, якщо ваші діти ходять до школи – це ваше свято, і навіть, якщо ви просто полюбляєте час від часу навчатись чомусь новому – це теж ваше свято! Ми всі навчаємось все наше життя, кожен новий день – це щось нове, чого ми раніше не знали – нові враження, нові відчуття, нові знання. До Дня знань причетні всі без виняткуSmile, тож зі святом вас!

Цього року, вже традиційно новий навчальний рік почався несподіваноSmile – 1 вересня. І хоч майже все літо я теж працював, проводити тренінги – це не теж саме, що проводити заняття в коледжі, тож перші два робочих дні мене добряче виснажили. За ці два дні я встиг прочитати п’ять лекцій – чотири з теорії алгоритмів та одну з програмної інженерії – звісно ж, для майбутніх програмістів – студентів спеціальності “Розробка ПЗ”.

image

Хоча, чому програмістів? Зараз дуже затребуваними є “подвійні” спеціальності – професіонали, які володіють знаннями, вміннями та навичками у двох (або більше) суміжних галузях. Про дві такі спеціальності – девопсів та девзайнерів – я зовсім недавно написав невеличку сттатю на Medium (російською). Вона дійсно невеличка, на те, щоб її прочитати ви витратите лише 6 хвилин свого часу. Якщо вам цікаво – ласкаво прошу завітати за цим посиланням.

Не буду більше відривати вас від підготовки до завтрашнього робочого (навчальногоSmile) дня, тож на цьому на сьогодні все. До зустрічі за тиждень, друзі!
Успіхів вам у навчанні! Бережіть себе! Хай вам щастить!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL