Як змінити орієнтацію “телефонних” додатків на альбомну. Назавжди

Доброго дня вам, друзі!

Як ся маєте? Готові до початку нового навчального року?Smile

Сьогодні я хочу розповісти вам про одну чудову програму для Android, що дозволяє усунути проблему, яка мене особисто завжди вельми дратувала – небажання деяких програм, оптимізованих під телефони, працювати у “планшетному” – горизонтальному режимі.

image

Як приклад, можу навести додаток e-Control від Broadlink, який дозволяє керувати обладнанням виробництва цієї компанії. Його встановлено на всіх моїх пристроях, а також на пристроях дружини та доньки – аби мати змогу керувати освітленням та побутовою технікою. І нас вже дістало те, що під час роботи з програмою планшети треба тримати вертикальноSmile

Однак, не буду більше вас інтригувати. Герой (чи героїня?Smile) нашої сьогоднішньї розмови – Rotation – Orientation Manager. Програма існує в двох варіантах – платному (21,99 грн) та абсолютно безкоштовному варіанті.

Реклама відсутня, root не потрібен (!) більшість можливостей доступні безкоштовно. Дизайн – теж на висоті – простий, стильний, виконаний у відповідності до всіх рекомендацій Google.

image

Не буду довго говорити про те, що може Orientation Manager – розібратись в інтерфейсі дуже просто. Основне, що мені було потрібно – налагодження параметрів орієнтації екрану для кожного додатка окремо – програма робить, і робить дуже добреSmile. Тепер я може комфортно використовувати всі програми, які раніше змушували мене обертати планшетSmile. Та що я говорю – дивіться самі:

Що ж, на цьому на сьогодні все. Бережіть себе, свої нерви та свої пристрої!Smile 
До зустрічі за тиждень! Хай вам щастить!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL