Microsoft Azure та DevOps –курс для розробників

Доброго дня вам, друзі!

Давненько я не писав нічого новенькогоSad smile – весь час тренінги – спочатку у Києві, потім, без перерви, – у Дніпропетровську, потім знову в Києві… Одночасно з цим я встиг-таки отримати свій сертифікат з візуалізації даних, та почати процесс сертифікації для бек-енд розробників (node.js/express.js/MongoDB/Heroku).

image

Сьогодні в мене нарешті випала вільна хвилинка перед наступним тренінгом, тож я хочу поділитись з вами тим, чим я займався попередні тижні – тренінгом з “хмарної” платформи Microsoft Azure та методології DevOps.

Перш за все хочу попередити, що тренінг було розроблено на замовлення компанії “Microsoft-Україна”, і призначено для тих, хто вже має певний досвід в програмуванні, має веб-застосунки, готові до впровадження, і бажає розгорнути їх в Microsoft Azure, дізнатись більше про можливості цієї платформи, а також поринути у світ DevOps та налаштувати з допомогою Visual Strudio Team Services автоматичне збирання, тестування та розгортання свого проекту. Тож, якщо ви не займаєтесь веб-розробкою, можливо, читати далі вам буде нецікаво.

Ті ж з вас, кого я не відлякав текстом попереднього параграфуSmile, можуть ознайомитись з матеріалами тренінгу за цим посиланням (презентації та програма тренінгу). Також, на підтримку тренінгу я нашвидкуручSmile створив невеличкий сайт, який хоститься там же – на Azure – azuredevops.azurewebsites.net (увага! працює лише в Chrome!). Тож, якщо є таке бажання, ви можете ознайомитись з матеріалами тренінгу і поділитись зі мною своїми враженнями та зауваженнями в коментарях до цього запису.

А на цьому – на сьогодні все, бо на мене чекають ще два тренінги у Києві.
До зустрічі за тиждень, друзі! Бережіть себе, і нехай у вас все завжди буде в Azure!Smile

P.S. Якщо встигну сформувати певне враження від нової іграшки, наступного тижня напишу про один цікавий пристрій, який я вчора забрав на поштіSmile, тож очікуйте новин!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Коментарів: 2 »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL