Вчитись, аби досягти більшого у Новому році

Доброго дня вам, друзі!

Кінуць року, як завжди, виявився дуже напруженим – я проводив тренінги один за одним, майже не бував вдома, і вже просто мріяв про той час напередодні Нового року, коли нарешті я зможу трошки відпочити. Відпочити, на жаль, так досі й не вдається, однак, сьогодні я хочу розповісти не про це.

image

Сьогоднішнім повідомленням я хочу вбити двох зайців одразу – по перше, розповісти про ще одну цікаву та зручну можливість для навчання “на ходу”, а по-друге – привітати всіх вас, друзі, з наступаючим Новим роком.

Однак, про все по черзі. Коли я говорив про навчання “на ходу” я мав на увазі використання свого мобільного пристрою як для опанування навчального матеріалу, так і для складання іспитів з вивченого. Виконувати на мобільному практичні завдання – теж не проблема, проте, це вже трохи інша тема.

Перші ж два завдання легко виконуються з допомогою мобільних застосунків від компанії Solo Learn, яка пропонує досить непоганий набір тренінгів, серед яких є JavaScript, HTML, CSS, JAVA та інші. Всі додатки виглядають абсолютно однаково і пропонують теоретичний матеріал невеличкого обсягу у поєднанні з поточними тестами. У кінці кожного тренінгу можна скласти підсумковий тест і отримати сертифікат, який підтверджує успішне проходження навчання. Виглядає він приблизно так:

Відображається "1450807725214.jpg"

Маленьке зауваження – аби мати змогу отримати сертифікат з вашим іменем на ньому, вам потрібно буде зареєструватись або увійти, скориставшись вашим обліковим записом Google, Facebook або Twitter. Ще одна вигода від цього – ви зможете також  навчатись на “великому ПК” через браузер, а потім – знову повернутись до мобільного й продовжити курс з того ж місця. Одним словом – раджу спробувати. Впевнений – вам сподобається. Хоч слід зробити ще одне зауваження – навчання такого роду буде для вас корисним лише за умови, що ви вже маєте певні знання з теми курсу, оскільки обсяг теорії тут дійсно невеликий й більше уваги приділяється саме тестуванню.

До речі, про тестування – на сайті Brainbench можна безкоштовно скласти іспит з jQuery, платити доведеться лише за сертифікат (близько $5), тож якщо цікавить ця тема, – поспішайте скористатись цією пропозицією.

Ну а тепер – найголовнішеSmile.

Я хочу привітати всіх вас, друзі, з наступаючим Новим роком, побажати вам нових успіхів, як у професійній сфері, так і в особистому житті, добрих статків та міцного здоров’я аби їх здобути.

Бережіть себе, друзі! Хай вам щастить у Новому році, і нехай він буде ще кращим, аніж рік, що минає! До зустрічі у 2016 році! Не забувайте про мене, заходьте частіше!Smile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL