Java, фітнес та квіти:-)

Доброго дня вам, друзі!

Нарешті я повернувся додому з Києва, де проводив тренінги з Java, і одразу ж викроїв хвилинку часу аби поділитись з вами своїми думками.Smile 

image

Сьогоднішнє повідомлення буде трохи нагадувати програму теленовин, оскільки хочеться розповісти про все одразу – і про тренінг, і про мої нові знахідки у галузі тренувань, і про ту красу, яку я виявив у нас на дачі. Тож я розповім про все одразу, залишаючи рішення про те, що читати, а що пропустити на ваш розсуд. Готові?


Основи програмування мовою Java

Я вже колись згадував про те, що вже досить тривалий час окрім офіційних курсів Microsoft я проводжу також тренінги з мови програмування Java. Минулого тижня це був другий курс з пакету двох тренінгів для програмістів-початківців, а саме Java Fundamentals.

Якщо ви колись програмували будь-якою мовою програмування і маєте базові уявлення про об’єктно-орієнтоване програмування – цей курс саме для вас. Опрацювавши матеріал цьго тренінга ви зможете швидко почати писати нескладні консольні та графічні програми, в тому числі – з використанням багатопоточних обчислень та мережевих можливостей Java.

Якщо хочете дізнатись більше – ласкаво просимо на сайт підтримки студентів курсу, який я колись створив нашвидкуруч напередодні чергового тренінгу, і як виявилось, вчинив правильно.Smile

 

Тренуйтесь як супергерой!

Наступна річ, про яку я хочу вам розповісти – це дуже непоганий сайт з безліччю безкоштовних програм тренувань.

Курс, який я проводив минулого тижня, проходив в новому для мене місці, раніше я в цьому районі не селився, тож житло обирав майже всліпу – аби поближче до офісу. Як виявилось, я таки знайшов непогане місце – не ідеальнеSmile, але непогане і за прийнятні гроші. Квартира мала лише один недолік – усі двері в ній відкривались проти напряку руху, тож я не мав змоги закріпити дверний якір моїх тренувальних петель TRX, тож вечірнє тренування було під великим питанням. Так, окрім TRX я зазвичай вожу з собою ще й ролик для пресу, грипери та трубчасті еспандери від Perfect Fitness. Проте їх самих недостатньо аби завантажити себе як слід. Та й використовую я їх в поїздках здебільшого під час вранішнього тренування, ввечері ж хочеться чогось іншого.

І тут я згадав про один дуже стильний сайт, який я колись знайшов і відклав посилання на нього для кращих часів, а саме  сайт neilarey.com, де зібрано велику кількість програм тренувань, користуватись якими ви можете абслютно безкоштовно.

Для себе я обрав тренування “Стріли”, тим більше, що не так давно ми з дружиною закінчили перегляд другого сезону цього серіалу.Smile Сама програма тренувань виглядає досить простою:

arrow-workout

Хоч, треба сказати, що я трохи ускладнив цю програму – всі вправи я виконував у 5 сетів, без відпочинку між вправами і між колами теж. Дуже непогано прочищає мізки і “забиває” м’язи, скажу я вам!

Програму можна завантажити тут. А ще я раджу глянути на програму “Залізної людини” і обов’язково завантажити і почитати книжку “30 днів змін” – вона також абсолютно безкоштовна. Ви можете завантажили її у різній якості – для перегляду на телефоні, на планшеті, або ж використовувати в онлайні. В останньому випадку ви отримаєте не лише картинки з вправами, а й таймер для тренувань!

А ще завітайте до розділів Challenges та Motivation – там ви теж знайдете чимало цікавого!

А “на закуску” хочу запропонувати вам п’ять міні програм, які ви можете виконати просто під час перегляду телепрограм у вітальні – протягом рекламної паузи!

 

Квітучі джунглі

Впевнений – багато хто з вас, друзі, полюбляє природу, кожні вихідні намагається проводити на дачі, в лісі, тощо. Про мене ж цього не скажешSmile – бути  на свіжому повітрі мені швидко набридає, на дачу виманити мене дуже важко, в ліс – теж непросто. Я б краще потренувався або попрацював би на комп’ютері – справи ж бо завжди знайдуться! “Польові” умови життя я сприймаю не як романтику, а як покарання. Та й взагалі, відсутність інтернету мене добряче гнітитьSad smile.

Однак вчора, коли одразу ж після мого повернення додому ми з дружиною поїхали на дачу, навіть я був вражений тим різноманіттям квітів, яке нас там зустріло. Теща розвела на дачі справжні квітучі джунглі, які просто пригнічують своєю різнобарвністю та різноманітністю! Кількість видів квітів просто не піддається обліку!

Тож я не втримався і вирішив присвятити трохи часу фотографуванню цієї краси. Це був перший раз, коли приїхавши на дачу я навіть забув попідтягуватись!Smile Нижче ви можете переглянути кілька фото з тих, які я вчора зробив:

Це дійсно величезна праця, яку треба дуже любити аби створити таку красу.
Таке хоббі вимагає дуже багато сил і часу, а результат – вартий експозиції ботанічного саду!Smile

Що ж, на сьогодні все. До зустрічі за тиждень!

Навчайтесь, тренуйтесь, насолоджуйтесь прекрасним! Хай вам щастить!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL