І знову Android замість презентера

Доброго дня вам, друзі!

Вчора вночі я, нарешті, повернувся додому з Києва, де проводив тренінг з програмування мовою Java, відсвяткував з дружиною її День народження, і тепер хочу поділитись з вами моїми враженнями від недавньої знахідки – ще однієї програми для віддаленого керування.

image

Проте, перш ніж почати, хочу відмітити, що нам, чоловікам, добряче пощастило – у нас аж два свята – 23 лютого і 6 грудня.Smile Тож сьогодні я від щирого серця хочу привітати з Днем Захисника Вітчизни всіх причетних до цього свята і побажати всім нам миру і злагоди – у наших домівках, нашій країні, наших серцях.

А тепер – повернемось до нашої розмови.Smile

Не так давно – на День закоханих – ми з дружиною вирішили провести виховну годину для студентів наших груп і розповісти про історію свята, традиції святкування у різних країнах, типові подарунки і т.ін. До речі, якщо вам цікавр, наша презентація з цієї виховної години – тут.

Як на те лихо, напередодні, збираючить до коледжу, я машинально виклав з рюкзака презентерSad smile, який завжди, про всяк випадок маю при собі. Виявив я це вже коли ми почали під’єднувати звук, проектор, тощо.

Проте, не біда – подумав я, – в мене ж є смартфон! Планшет я в той день також з собою не взяв, а не телефоні ніяких програм для віддаленого керування у мене встановлено не було. Так, я вже кілька разів писав на цю тему, та й взагалі, подібних програм існує дуже й дуже багато.image

Але іноді, хочеться спробувати щось новеньке.Smile Тож я вирішив спробувати щойно знайдений Remote Control Collection.Завантажив сервер, завантажив і встановив клієнт для телефону… І тепер я з повною відповідальністю можу заявити, що кращої програми віддаленого керування показом слайдів (і не тільки – зверніть увагу на слово Collection у назві) я досі не бачив.

Програма – просто супер (до речі, сайт – такожSmile)! Ви можете керувати слайдами і бачити поточний слайд на екрані свого телефону. А можете скористатись можливістю емуляції миші, клавіатури, тачпаду… Також є можливість керування відтворенням файлів мультимедіа, голосового введення, створення колекції ярликів часто виконуваних дій.

Серверний додаток для Windows виглядає оригінально – він виконаний у формі Android-пристрою, в якому вгадується один з Nexus’ів.Smile

Клієнтський Android-додаток теж виглядає чудово – у модному і сучасному Holo-стилі, до того ж, присутня оптимізація як для телефонів, так і для планшетів.

image image

І ще один невеличкий момент – перемикати слайди можна натисненням клавіш гучності на телефоні! Дуже зручно!

Встановлення, під’єднання, налагодження жодних складнощів не становлять. Єдина проблема – це те, що більшість розширених функцій програми доступні лише у платній, pro-версії Android-додатку. Проте, вважаю, він цілком коштує своїх $4 і якщо ви плануєте користуватись програмою після закінчення 14-денного пробного періоду, варто таки її придбати.

Що ж, на цьому все.

Зустрінемось за тиждень. Хай вам щастить!Smile

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL