І знову METRO UI

Доброго дня Вам, друзі!

Сьогодні неділя, тож вчора я, як і більшість з вас, трохи відпочив від напружених трудових буднів і вирішив почастувати вас чимось новеньким.Smile

image

Я вже не один раз писав на тему METRO-інтерфейсу, або як його називають тепер, Modern UI (xоч стара назва мені подобається більше). Здебільшого мої повідомлення стосувались відтворення плиточного інтерфейсу Windows 8 в інших ОС.

А сьогодні я хочу розповісти вам про METRO-шаблони для створення стильних документів в програмах Microsoft Office.


Презентації в новому стилі

Сам я теж колись цим забавлявся. Проте, є люди, які роблять це краще за мене. Наприклад, Алессандра Блейкстон, яка на сторінках свого блога безкоштовно пропонує дуже непоганий шаблон для створення слайдів у стилі METRO.

Завантажити шаблон можна тут.

До речі, це не єдиний PowerPoint-шаблон від Алессандри – ось ще один дуже непоганий зразок її творчості. Це не зовсім METRO, проте щось дуже близькеSmile і виглядає стильно.

А тут ви можете переглянути і безкоштовно завантажити для власного використання ще два види METRO-шаблонів для PowerPoint.

image image

Мені особисто більше подобається темний варіант.

За цим посиланням ви знайдете ще парочку шаблонів. Вони те так вражають, як згадані вище, проте теж можуть стати в нагоді.

 

Excel теж отримує METRO

Про шаблон індикаторної панелі для Excel, авторство якого належить знову ж таки, Алессандрі Блейкстон, я вже писав раніше, але не побоюсь повторитись, бо шаблон дійсно чудовий.

image

Завантажити його ви можете звідси.

 

Інші цікаві шаблони та інструменти

PowerPoint та Excel – не єдині програми для створення METRO-подібних інтерфейсів. Ось тут ви можете ознайомитись з непоганою добіркою ресурсів, які ви можете використати для досягнення цієї мети. Тут ви знайдете шаблони для створення не тільки презентацій, але й веб-додатків.

Також раджу подивитись на Windows8Templates. На відміну від розглянутих вище ресурсів, ці шаблони будуть коштувати вам грошей, однак виглядають вони дуже якісно й професійно.

image

Подібний продукт, хоч і не зовсім у METRO-стилі – PowerPoint Prototyping Toolkit. Його ви можете завантажити і використовувати безкоштовно.

Звичайно, це ще не все – METRO багато кому не дає спокою.Smile Чудовий приклад – це шаблони для сертифікованих тренерів Microsoft – MCT Barnd Template та MTA Walking Deck – це чудові зразки METRO-дизайну.

image

 

Що ж, друзі – на цьому все. На мене чекають підготовка до відправки у сервісний центр мого планшету MyTab U30GT2, який почав дуже швидко розряжатись, та й взагалі, поводить себе дуже дивноSad smile, а потім – чергові серії “ДекстераSmile

До зустрічі за тиждень! Хай вам щастить!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL