Потрібен потужний та стильний смартфон?

Доброго дня вам, друзі!

Можливо, я вже говорив, що не так давно придбав собі новий телефон – MEIZU M5 Note, яким я дуже задоволений. Так, апарат не топовий, однак, дуже стильний та зручний у використанні, а Flyme OS – це взагалі просто диво!

469560085

Однак, разом з цим переді мною постала проблема продажу мого попереднього, теж просто чудового телефону – ASUSZenfone 2, який у мене також в ідеальному стані (просто трохи набрид:-)).

Якщо говорити детальніше, ZenFone 2 був першим в світі телефоном з 4 Гб ОЗУ, а також – володарем нагороди за кращий дизайн. Модель було анонсовано в 2015 році (прибав я його десь влітку, як тільки вони з’явились в Україні), але й досі є флагманом. Судіть самі:

  • екран 5,5″, IPS, 1920×1080
  • CPU 64-х бітний Intel Atom, 1,8 Ггц (чотири ядра)
  • 4 Гб ОЗУ (й досі далеко не кожен телефон може цим похвалитись!)
  • 13 Мп основна камера ASUS PixelMaster (гарні результати навіть при слабкому освітленні), фронтальна – 5 Мп
  • 32 Гб вбудованої пам’яті + підтримка карт пам’яті до 256Гб (окремий слот!)
  • 3G/LTE/WiFi a/b/g/n/Bluetoth 4 LE/GPS/NFC (безконтактні платежі – без проблем!)
  • підтримка 2-х SIM-карт
  • батарея 3000 мАг, є швидка зарядка (до 60% за 40 хвилин)
  • стильний дизайн – надзвичайно тонкі грані (3,9 мм), ергономічний корпус (кнопки гучності на тильній панелі)
  • Android 5.0 (оновлюється до 7.1.1.)
  • ZenUI з купою приємних “фішок” (наприклад, керування жестами, або блокування/розблокування подвійним тапом, яке працює просто ідеально, ви ніколи не будете використовувати кнопку вмикання!)

Детально про характеристики ви можете почитати, наприклад, на GSM Arena, а ось опис моделі на офіційному сайті ASUS.  Телефон дуже швидкий, зручний, фото теж виходять відмінні, якість звуку в навушниках – чудова, прекрасно зарекомендував себе з VR-окулярами. Втім, при такому потужному залізі будь-які “гальма” виключені :-)

До речі, ось кілька реальних фото. Стан – ідеальний, наклеєне загартоване 2,5D-скло, апарат використовувався дуже акуратно, весь час був в аллюмінієвому бампері (видно на фото, сам бампер вже продав:-)) і в чохлі з кордури, ніколи не падав, тож пошкодження відсутні. Комплект – повний – оригінальна упаковка, документація, фірмові кабель і зарядка. Віддам також оригінальний силіконовий бампер.

Запитаєте чому ж я вирішив змінити телефон? Чесно кажучи, він мені просто вже набрид – хотілось вже чогось новенького, плюс, дуже кортіло спробувати в роботі телефони від MEIZU:-) Ціна – 5000 грн (плюс, можливо, ще трохи “скину” – звертайтесь).

Якщо пристрій вас зацікавив – пишіть в коментарях – домовимось!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL