Змінюєте фітнес-платформу? А як же статистика?!

Доброго дня вам, друзі!

Сьогодні я хотів би поговорити про типову проблему переходу на іншу фітнес-платформу – проблему втрати накопиченої раніше статистики. Як, можливо, ви пам’ятаєте, не так давно я змінив смарт-годинник. Мій SONY SW2 я не використовував як фітнес-трекер – незважаючи на свою візуальну привабливість, SONY WalkMate буквально “висаджувала” батарею телефона – схоже для відслідковування активності використовувася саме телефон, а не датчики годинника:-(. До того ж у мене був мій Fitbit Force, набір датчиків якого був досить непоганим (він рахував навіть сходинки), тож я використовував його – часто навіть спав з браслетом, оскільки він дуже легкий і зручний – легко подивитись вночі котра година, легко просинатись від “розумного будильника”…

post

Однак, мій Force просто розвалився (розпався браслет, перестала працювати кнопка – так, у відповідь на подвійний тап браслет показував дані, так, він синхронізувався, був повністю працездатним, однак користуватись ним було неможливо), а SW2 я змінив на ASUS ZenWatch 2. Тож постала проблема – як не втратити всю попередню статистику, витягти дані з Fitbit та перенести їх до нової онлайнової платформи?

fitbitСлід відмітити, що платформа Fitbit мені дуже подобається – зручна онлайнова індикаторна панель, чудовий мобільний додаток, соціальна складова теж на висоті – можна змагатись з людьми з усього світу, геймифікація – бейджі, досягнення тощо, щотижневі звіти, які приходять на пошту і багато іншого – недаремно Fitbit є лідером ринку спортивної електроніки!

Однак, коли з’явився Google Fit, я так і не зміг синхронізуватись з ним:-(. Тепер я використовую ASUS ZenFit, і ця платформа мені теж дуже подобається – використовуються саме датчики годинника, тож навіть коли я залишив телефон вдома, я не втрачу ніяких даних. Виглядає все це і на телефоні, і на годиннику просто чудово, рахує кроки/відстань/калорії, повтори (віджимання, підтягування тощо) під час тренування, фази сну тощо, плюс, з Google Fit синхронізується (автоматично!) без проблем!

Однак, я б хотів не втратити також історичні дані з Fitbit! Тож я почав шукати рішення і знайшов його – як виявилось, є такий чудовий онлайновий сервіс – FitnessSyncer, який допомагає вирішити цю проблему, дозволяючи налаштувати синхронізацію між найрізноманітнішими фітнес-платформами! Wow! Я без проблем переніс всі накопичені дані у Google Fit, плюс, також виявив непогану індикаторну панель, яка консолідує дані з різних платформ!

FS

Тож, тепер я зітхнув вільно, і видалив з телефону клієнт для Fitbit:-) Якщо у вас є подібна проблема – FitnessSyncer допоможе й вам, до того – ж абсолютно безкоштовно!

А на цьому на сьогодні все. До зустрічі за тиждень, друзі! Тренуйтесь, але бережіть себе!:-)
Хай вам щастить!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL