Як відновити метро-режим для Internet Explorer

Доброго дня вам, друзі!

Даруйте, що довго не озивався – проводив три різні тренінги поспіль, тож викроїти трохи часу на щось інше було важкувато.Sad smile Але сьогодні я вдома і хочу розповісти вам як відновити запуск MSIE в метро-режимі, якщо він відмовляється це робити.

image

Десь місяць з тому, дуже невчасно – в розпал чергового тренінгу, мій планшет MyTab U30GT2 почав дико “глючити”, тож не довго думаючи я придбав новий – CHUWI Vi8 Super Edition. Проте, рівно через місяць новий планшет теж зіпсувався – з’явились смуги поверх зображення. Тачскрін працює, як і раніше, відмінно, картинка через HDMI виводиться чудово, однак, півекрану у смугах.Sad smile Підозрюю, що просто відійшов або відклеївся шлейф – подібна проблема була в мене колись з моїм трансформером від ASUS і виправили її за 20 хвилин.

Продавець, в якого я придбав планшет – компанія SMARTMOBI – два тижні годувала мене обіцянками дати координати для самостійної відправки планшету до Китаю на гарантійний ремонт, однак, й досі цього не зробила.Sad smile Жоден з сервісних центрів подивитись планшет теж не захотів, тож зараз він лежить вдома, в рідному пакуванні, в повній комплектації, і використовуватись може лише з підключеним монітором.Sad smile

Однак, за час користування цим пристроєм, що дозволяє використовувати Android 4.4.4. та Windows 8.1.1, перемикаюсь між ними за бажанням, я зрозумів, що Windows на планшеті – це все ж зручно! І навіть Internet Explorer, який я, м’яко кажучи, не люблю, в метро-режимі є досить зручним браузером!

Перша програма, яку я встановив у Windows на новому планшеті – це, звісно ж, Google Chrome.Smile Поступово автоматично завантажились і встановились всі мої додатки для Chrome, “прийшли” також збережені паролі та закладинки.

Однак, після першого ж запуску Chrome у метро-режимі (в якому він не надто відрізняється від десктопного, якщо не рахувати панель завдань та меню з ChromeOS) Internet Explorer відмовився запускатись в метро-режимі.Sad smile

image

Однак, метро-режим на планшеті – це досить зручно, я навіть знайшов аналоги більшості звичних Android-програм. Тож браузер теж хотілося б теж використовувати в повноекранному, тач-орієнтованому режимі.

Як же вирішити цю проблему?

В Інтернеті є безліч статей на цю тему (наприклад, ось ця і ця), однак, є ще один, дуже простий спосіб відновити можливість використання Internet Explorer у метро-режимі.

Слід відкрити “Панель керування” і перейти до розділу Programs > Default Programs, де клікнути на посиланні Set your default program.

image

А далі все просто – зліва обираєте Internet Explorer і натискаєте Set this program as default.

image

Все! Можливість запуску MSIE у метро-режимі відновлено! Можна продовжувати насолоджуватись повноекранним серфінгом!

До речі, хтось може порадити ще якість метро-браузери?

Трохи пізніше слід буде зробити детальний огляд цього чудового пристрою – CHUWI Vi8 Super Edition, а також програм, які я на ньому використовую.

image

Як я вже говорив, метою було знайти аналоги звичних Android-програм і працювати здебільшого у метро-режимі. Але це буде пізніше.Smile

А поки що все. До зустрічі за тиждень, друзі!
Хай вам щастить!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL