Майже справжній “офіс” на вашому ПК і Android-планшеті

Доброго дня, друзі!

Мої вітання вам – тим, хто пережив Кінець світу!Smile Ці вихідні – проміжок між двома тренінгами – я вдома, з моєю сім’єю, тож у мене є вільна хвилинка аби розповісти вам дещо цікаве.

image

Особисто я вважаю, що Microsoft Office впродовж років був, є, і мабуть, залишиться найфункціональнішим пакетом офісних програм для Windows. Однак, далеко не всі використовують його можливості “на всі сто” – більшість користувачів навіть не пцідозрюють про те, що у Word є можливість створити зміст автоматично, що Excel може допомогти проаналізувати великі масиви даних, PowerPoint вміє записувати відео, а макроси багато для кого – це взагалі щось із галузі наукової фантастики.Smile

До того ж, багато хто використовує нелегальні копії Microsoft Office в той час, коли є безкоштовні, хоч і не такі функціональні, аналоги, які виглядають так само!

Все, що було сказано вище, стосується “великих” комп’ютерів під керуванням Windows. А “офіс” на мобільних пристроях – це взагалі окрема пісня…Sad smile

Сьогодні ж я хочу розповісти вам про те, як один з відомих виробників офісних пакетів для Windows створив “офіс” для Android-планшетів, і що з цього вийшло.

Я не буду робити огляд альтернативних офісних пакетів для Windows – їх без мене зроблено чимало. Не буду також рекламувати OpenOffice/Libre Office.Smile

Я розповім вам про KingSoft Office – чудовий офісний пакет для тих, хто й гадки не має про “просунуті” фічі MS Office і використовує його тільки створення нескладних текстових документів, простих обчислень у електронних таблицях і підготовки презентацій. А якщо для вас є важливим ідентичний з MS Office зовнішній вигляд і розташування елементів керування – то KingSoft буде для вас ідеальним вибором.

image

До того ж, існує безкоштовна версія! Щоправда, вона включає в себе лише “класичний” тип інтерфейсу у стилі Office 2003Sad smile -  якщо вам хочеться мати стрічку, як у MS Office 2010 – доведеться купити Pro-версію. Проте, коштує вона на порядок дешевше за MS Office.

image

Зовнішній вигляд KingSoft Office – вище усіляких похвал.Та й функціонал не підкачав – є все, що потрібно пересічному користувачеві. На сайті виробника ви можете переглянути вражаючий список відзнак і нагород, отриманих пакетом.

Є навіть ряд фіч, які відсутні у “оригінальному” MS Office – наприклад, вкладинки документів!

image

До речі, не так давно я згадував про Foxit Office – це улюбленець багатьох з нас – Foxit PDF Reader у пакеті з KingSoft Office Free.

Однак, не буду витрачати час на опис пакету для ПК. Обмежусь лише рекомендацією завантажити і спробувати цей чудовий продукт.

Офісний пакет KingSoft Office для Android також існує і вже досить давно (до того ж, підтримує 43 мови інтерфейсу, серед яких є й російська з українською). Однак, нещодавно виробник оновив пакет для Android-планшетів – KingSoft Office HD, і це – просто витвір мистецтва!

Уявіть собі мобільний “офіс” з інтерфейсом на кшталт MS Office 2010. Уявили? Тепер ви знаєте, на шо схожий KingSoft Office HD. Так, він має дещо на зразок стрічкового інтерфейсу Microsoft, до того ж, стрічку можна заховати або відобразити. Підтримується повноцінна робота з текстовими документами, електронними таблицями, презентаціями і PDF-документами. З “хмарами” також все у порядку.Smile Дуже раджу почитати про функціонал пакету на сайті виробника, гарантую – ви приємно здивуєтесь!

image

До останнього часу моїм фаворитом був Polaris Office, однак зараз я бачу, що є принаймні не гірший варіант.Smile Єдиний недолік KingSoft Office HD – він не бачить закладинок у PDF-файлах. Проте, Polaris Office з ними також нормально працювати не вміє.Smile За думкою авторів статті на TechRepublic, і я з ними абсолютно згоден, KingSoft Office HD – це перший повноцінний офісний пакет для планшетів.

Тож годі чекати – завантажуйте і випробовуйте! Впевнений, вам сподобається. Нарешті майже справжній “офіс” на планшеті!

P.S. До речі, ще один відомий виробник офісного пакету для Windows, до якого я також ставлюсь з великою повагою (є досвід використання) – SoftMaker Office, не так давно випустив безкоштовний варіант пакету і “офіс” для Android. Раджу спробувати!

P.P.S. До зустрічі за тиждень! І з Наступаючим вас!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL