Залізо від Microsoft

Доброго вечора, друзі!

Сьогодні п’ятниця, тож не хочеться говорити про речі, пов’язані з встановленням якогось софта, налагодженням якихось параметрів і т.д. Не хочеться робити огляди програмних продуктів або писати якісь покрокові інструкції.image

Тож сьогодні я пропоную вам розслабитись і поглянути на Microsoft іншими очима, згадати що ця компанія є не лише лідером у виробництві програмного забезпечення, але й одним з найбільших світових виробників “заліза”.

Дуже “в тему” на Gizmodo нещодавно з’явилась велика стаття з оглядом апаратного забезпечення виробництва Microsoft. Дуже раджу почитати – впевнений, деякі з пристроїв, перелічених у цьому огляді, стануть для вас відкриттям.

Вдалого вам перегляду!Smile 

До зустрічі за тиждень!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL