Outlook.com: кіллер Gmail? Поки що ні, але потенціал є:-)

Доброго вечора вам, друзі!

Сьогодні мені хотілося б поговорити з вами про пошту. Всі ми маємо кілька електронних адрес і впевнений – перепробували немало поштових сервісів, так що здивувати нас якимось новим поштовим функціоналом вже дуже важко.Smile

image

Проте, незважаючи на це, нові поштові сервіси з’являються регулярно. Ось і Microsoft вирішила оновити свою пошту і цього тижня показала нам свій новий продукт – Outlook.com. Звичайно, я одразу ж випробував нову пошту і хочу розповісти вам про свої враження.

Одразу хочу сказати, що я – запеклий фанат Gmail (та ви й самі це знаєтеSmile). І поки що Outlook.com, на мою думку, “не дотягує” до рівня гуглівської пошти, однак, виглядає досить непогано і вартий того, щоб на нього звернули увагу.

Шоб почати користуватись новим сервісом, просто завітайте на Outlook.com – якщо у вам вже була пошта на Hotmail, міграція буде для вас абсолютно прозорою – ви просто потрапите у новий інтерфейс пошти. Якщо ж вам щось не сподобалось, ви завжди можете повернутись до звичного Hotmail, натиснувши кнопку з шестернею у верхній правій частині вікна:

image

Ну а далі – експериментуйте!Smile

Перше, що впадає в око – “метроподібність” інтерфейсу. Він дійсно простий і зручний, не перевантажений елементами керування і дуже стильний. Єдине, що мене знітило – відсутність тем оформлення – лише вибір кольору.Sad smile Кольорів всього дванадцять, а мого улюбленого чорногоSmile немає. Хоч би якась темна тема була!..

image

Якщо натиснути на стрілку вниз біля логотипу Outlook у лівому верхньому кутку, ви отримуєте можливість швидко перейти до списку контактів, календаря або SkyDrive:

image

В цілому, Outlook.com може похвалитись досить непоганим функціоналом, що навіть наближається до Gmail. Як і у “старшого брата” є категорії (теги) поштових повідомлень. А ще Outlook має інтеграцію з Facebook, Twitter, LinkedIn, вбудований переглядач документів і фотографій і вміє відписувати вас від поштових розсилок. Є, звичайно, і інтеграція зі Skype:

image

Для не дуже вибагливих користувачів – це буде “саме те, що лікар прописав”.Smile Тож, не гайте часу – спробуйте новинку!

Якщо ж вам кортить дізнатись більше, ось вам ще трохи інформаціх для роздумів:

До зустрічі!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL