Нарешті! Microsoft Office на телефонах NOKIA!

Доброго дня вам, друзі!

Колись я вже писав про Microsoft Communicator, який з’явився в моєму телефоні після оновлення до Symbian Anna. А з переходом на NOKIA Belle до нього приэднались ще й OneNote, Lync 2010, Document Connection і PowerPoint Broadcast.

image

Це вже був великий крок вперед, особливо те, що я отримав мобільну версію OneNote з синхронізацією через SkyDrive. Однак, до обіцяного кілька років тому Microsoft Office для Symbian було ще як до Києва рачки.Smile Звичайно, знайти офісний пакет для телефону – не проблема, наприклад, Quickoffice – вельми непоганий претендент на роль помічника в усіх ваших офісних справах.

І ось сьогодні відбулось диво – стали доступними Word Mobile, PowerPoint Mobile і Excel Mobile для NOKIA Belle!

Як пишуть на сайті NOKIA, офісні програми від Microsoft відсьогодні доступні для Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7, Nokia Oro, and Nokia C6-01. Власникам інших моделей смартфонів NOKIA (Nokia N8, Nokia E6, Nokia 500, Nokia 808 PureView) доведеться трохи почекати.

image

Звичайно ж, я одразу запустив програму “Оновлення ПЗ” в себе на телефоні і дійсно, знайшлось одне оновлення розміром 50Мб з назвою Microsoft Apps 2.0! Якраз зараз воно встановлюється, потім – перезапуск смартфону, і можна буде знайомитись з новим представником сімейства Microsoft Office!

image

О! Встановилось! Телефон перезавантажився, зараз подивимось…

“Погравшись” пару хвилин, можу сказати наступне:

  • виглядає непогано, хоч інтерфейс можна було зробити й симпатичнішим…
  • є інтеграція з SharePoint, як я й думав, це чудово!
  • є короткі документи з основними відомостями про Office Mobile для NOKIA
  • презентації PowerPoint створювати не можнаSad smile, однак можна редагувати, хоч і трошки дивним способом
  • документи у форматі Word 97-2003 редагувати не можнаSad smile
  • працює не надто швидкоSad smile

image

Тож, роблю висновок: поки що Microsoft Office Mobile для NOKIA не може замінити інші офісні пакети і використовувати його треба у тандемі з іншим ПЗ, наприклад, QuickOffice.  Однак, оскільки це ПЗ від самої Microsoft, то однаковий вигляд документів на комп’ютері, телефоні і в браузері – гарантований. І це добреSmile, тож завантажити і встановити його варто.

Сподіваюсь, Microsoft з часом допрацює Office Mobile для NOKIA і ми отримаємо повноцінний офісний пакет. Перший крок до цього вже зроблено.

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL