Ще один маркет програм для Windows

Доброго дня вам, друзі мої!

Вчора мені знову довелось пройти через жахи перевстановлення Windows на машинах у коледжі. І, як завжди, після встановлення ОС довелось довстановлювати Office, Unreal Commander, Foxit Reader, Visual Studio Express і т.ін.

image

Колись я вже писав, наскільки просто можна реалізувати підготовку до роботи нового комп’ютера з допомогою альтернативних маркетів програм типу Ninite. І ось з’явився новий сервіс такого роду, на цей раз – з програмою-десктопним клієнтом.

Мова в нас піде про сервіс Speed Install. Він подібний до Ninite та інших відомих сервісів такого роду, також дозволяє обирати зі зручно  категоризованого каталогу з тисяч вільних програм і створювати оффлайнові інсталлятори.

Однак, на відміну від розглянутих сервісів, які працюють через браузер, Speed Install дозволяє обирати потрібні програми і встановлювати їх через невеличку програму-клієнт розміром близько 4 Мб.

Ви можете зареєструватись на сайті, заплатити невеличку суму за підписку на рік і розблокувати ряд функцій (наприклад, оффлайновий режим) у клієнтській програмі. Однак, все чудово працює і без реєстрації, хоч вам знадобиться інтернет і ви не зможете завантажити програми, а встановити їх потім.Sad smile

image

Ще один недолік – ви не зможете обрати шлях для встановлення програм.Sad smile Однак, для багатьох з нас це несуттєво.

Тож, раджу спробувати!

P.S. Можливо, вам відомі ще якісь альтернативні маркети для Windows?

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL