Бджілка, яка зробить ваші слайди довершеними:-)

Доброго дня, друзі!

Я вже не раз писав про тонкощі і секрети створення еффективних презентацій з допомогою Microsoft Office PowerPoint. Створити слайди – не проблема, проблема зробити їх привабливими для слухачів, я б навіть сказав, інтригуючими. Люди не повинні позіхати, слухаючи вас, кожен слайд має давати їм якийсь яскравий образ, наштовхувати на певні ассоціації, будити в них цікавість до ваших слів.Smile

image

І сьогодні я хочу розповісти вам про програму, яка хоч і не зробить за вас всю вашу роботу, але може допомогти вам зробити слайди візуально привабливими.

Мова йде про VisualBee – доповнення до PowerPoint, яке швидко і просто перетворить ваші слайди на шедевр – змінить розташування і оформлення тексту, підбере відповідні до змісту слайдів іллюстрації.

Завантажити прогрпму можна абсолютно безкоштовно, і звичайно ж, хоч безкоштовний варіант також досить функціональний, платна версія має набагато більше можливостей.Smile

Під час встановлення програма не знайшла на моїй машині PowerPoint (можливо, через те, що у мене встановлено 64-рохрядні версії Microsoft Office 2010 і Windows 7 Ultimate), однак все встановилось і запрацювало без проблем.

VisualBee додає у PowerPoint свою вкладинку, яка містить кілька по-справжньому цікавих команд:

image

Працювати з програмою – легше легкого – робите заготовки слайдів, які містять лише текст, а потім просто натискаєте кнопку Enhance Presentation і насолоджуєтесь.Smile Спочатку вам треба буде обрати стиль презентації:

image

Як тільки ви це зробили, VisualBee починає перетворювати ваші слайди:

image

За мить ви побачите результат:

image

Непогана метаморфоза, чи не так? Замість чистих білих “аркушів” з кількома рядками тексту ви отримуєте ефектні слайди!

Якщо ж результат з певних причин вас не задовольняє, ви можете змінити картинки, розмітку лайдів, або шаблон.

А тепер зверніть увагу на інші кнопки на вкладинці VisualBee. Окрім команд для покращення слайдів, у вас є можливість переглянути досить непогану галерею зображень і опублікувати вашу презентацію на Facebook, в Twitter і на SlideShare. Wow!

Програма дійсно справила на мене враження. Хоч в цій бочці меду знайшлось місце і для двох ложок дьогтя. По-перше, більшість шаблонів і зображень доступні лише для користувачів преміум-версії. По-друге, з російською і українською мовами VisualBee не надто дружить.Sad smile Однак, подивитись на неї варто.

Також я раджу всім почитати ось цю статтю, в якій ви знайдете огляд 10 вражаючих доповнень для microsoft Office.

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL