Конкурс для розумних читачів

Доброго вечора, друзі мої!

Сьогодні мені хочеться розповісти вам про ще одну цікаву ініціативу – конкурс від Microsoft User Group Вінниця “Як потрапити до бібліотеки?”, мета якого – визначити кращі книги, присвячені технологіям Microsoft і не тільки.

MP900442319

Цей конкурс – для справжніх бібліофілів. Взявши в ньому участь, вони зможуть не тільки подовжити задоволення  від читання улюблених книг, але й поділитись ним з іншими людьми. Подарунки їх також чекають відповідні – чудові і корисні книги, прочитати які мріє кожен.Smile

Хочете дізнатись деталі? Завітайте ось сюди. Там все описано детально. А я розкажу вам коротко.Smile Для того, щоб взяти участь в конкурсі і отримати чудові призи, вам необхідно (на вибір):

  • написати рецензію своєї улюбленої технічної книги;
  • зробити порівняльний аналіз кількох книг подібної тематики;
  • написати технічну статтю і вказати, які саме книги допомогли вам її написати.

Відчуваю ваше закономірне запитання: книги якої тематики ви можете рекомендувати? Ваші рецензії мають бути присвячені книгам наступної тематики:

  • книги з програмування на C#/.NET
  • книги з програмування для Windows Phone 7
  • книги з BI, Data Mining, обробки і аналізу даних
  • науково-популярні книги
  • книги про бізнес та стартапи

Наступне питання – які сюрпризи організатори приготовали для учасників конкурсу і його переможців? Офіційні спонсори конкурсу – видавництва O’Reilly, Wrox, Apress, Manning, інтернет-магазин Librabook, Академія активного відпочинку, тож призи будуть “на рівні”.Smile Всі учаники отримають по три оригінальні електронні книги від світових видавництв. На переможців в різних категоріях чекають різні паперові книги, бокс-версія Office 2010, веб-камера, ваучери на безкоштовне отримання книг з каталогу видавництва Apress. А абсолютний переможець зможе запросити свого друга або подружку на літній рафтинг на річці Південний Буг. Детальніше – на сайті організатора – Microsoft User Group Вінниця. Там же ви знайдете інформацію про критерії оцінювання ваших робіт.

Строк подачі рецензій і статей –до першого квітня включно. Тож поспішайте! Статті треба надсилати на адресу msugvn[at]gmail.com з темою “Як потрапити до бібліотеки?”, доклавши інформацію про автора. Також ви можете опублікувати її на сайті Microsoft User Group Вінниця самостійно, при цьому вона повинна починатись з фрази “Як потрапити до бібліотеки?”.Smile

Я не зрозумів, ви все ще читаєте мою писанину? Ану мерщій відкривайте Microsoft Word і починайте писати!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL