Ласкаво просимо!

Добрий вечір вам, шановні відвідувачі!

Я радий вітати вас на першому українському спонсорованому ресурсі, присвяченому підвищенню персональної продуктивності. У найближчому майбутньому ви зможете знайти тут чимало корисних порад, цікавих посилань, оглядів програмного забезпечення та онлайнових сервісів, тощо. На даний момент на ринку існує чимало по-справжньому цікавих, але маловідомих продуктів. З іншого боку, навіть всім відомі програми з пакету Microsoft Office нерідко не використовуються “на всі сто”. Я буду намагатися розповідати про інструменти з допомогою яких люди зможуть стати більш продуктивними, як у офісі, так і в повсякденному житті.

Те, що цей блог спонсорований компанією Microsoft, не означає, що я буду говорити лише про продукти цієї компанії. Безперечно, більшість статей будуть так чи інакше стосуватися програмного забезпечення або оналйнових сервісів чи ініціатив Microsoft. Однак, спосор – не означає рекламодавець. Тож, можете не сумніватися – я писатиму і про альтернативні рішення, і навіть критикуватиму майкрософтовські продукти, якщо матиму для цього підстави.:-)

Сподіваюсь, з вашою допомогою, ресурс стане популярним і приноситиме користь мільйонам українців, які щодня користуються програмним забезпеченням і онлайновими сервісами в своїй професійній діяльності і у повсякденному житті. Мені б хотілося бачити навкого блогу спільноту зацікавлених людей. Багато залежить від вас, від того, наскільки активними ви будете. Коментарі, питання та зауваження будуть дуже доречними!

P.S. Я щойно зрозумів, що забув представитися. Будемо знайомі – мене звуть Олександр Бабич. Звичайно, я міг би розповісти про себе детально, проте скажу коротко – я MCT/MCPD/OCUP, чоловік та батько, який намагається змалечку виховати у своєї доньки навички продуктивного життя.:-)

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL