День народження ProductivityBlog.com.ua

Доброго дня вам, друзі мої!

А сьогодні день особливо добрий, адже рівно рік тому,14 вересня 2009 почав своє існування блог ProductivityBlog.com.ua. За цей рік я опублікував у ньому близько ста записів, які отримали майже тисячу коментарів (не рахуючи ще п’яти тисяч спаму). Не найактивніше обговорення:-), однак свого читача блог, схоже, знайшов. Знову ж таки, враховуємо, що один рік – вік дуже і дуже незначний, блог ледве-ледве “став на ноги”, у нього ще все попереду.

image

Користуючись нагодою, хотілося б сказати, що саме буде попреду. Попереду буде купа нових постів, найближчий з яких буде присвячено одній даремно забутій стандартній програмі Windows 7. Також я планую скомпілювати електронну книжку за матеріалами блога. І це ще не все, слідкуйте за оновленнями!

А наостанок я хочу подякувати всім, хто читав цей блог протягом його першого року життя, коментував мої записи, ретранслював посилання на них. Без вас у мене нічого не вийшло б. Дякую вам, друзі! Сподіваюсь, не розчарую вас і цього року.:-)

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

1 коментар »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL