Ще одне застосування для нашого улюбленця

Доброго вечора Вам, мої любі читачі! Зі старим Новим Роком вас!

Цього разу я хочу розповісти вам про ще одне застосування нашого улюбленця – Microsoft OneNote. Сподіваюсь, ніхто вже не сумнівається в тому, що на даний момент OneNote – найкращий з існуючих на ринку “універсальних записників”. Ми вже говорили про те, як з допомогою Dropbox або Live Mesh зробити свої записи доступними для всіх своїх комп’ютерів.

А тепер ми з вами поговоримо про те, як використовувати OneNote у якості блог-клієнта.

Чесно кажучи, я не пам’ятаю, чи був подібний функціонал реалізований у OneNote 2007 (у Word 2007 він був точно). В OneNote 2010 ж все працює просто чудово.:-)

Дуже раджу спочатку створити новий записник, призначений лише для блогпостів. А далі все дуже просто – пишете текст свого повідомлення, потім натискаєте на кноку File, вибираєте Share, потім Send Page, і нарешті, Send To Blog.

image

Вас одразу ж “перекинуть” до Microsft Word, де запропонують створити обліковий запис для блогу.

image

Тепер слід обрати сервіс, на якому знаходиться ваш блог і прописуєте “деталі” – адресу ресурсу, ім’я користувача і пароль.

image image

Після успішної реєстрації облікового запису, у Word з’являється нова вкладинка з назвою Blog Post, яка містить всі необхідні інструменти для роботи з вашим блогом.

image

На малюнку показано лише частину вкладинки. Насправді ж, можливості з форматування тексту блогпоста тут відкриваються набагато серйозніші, ніж у Live Writer (хоча, хто б сумнівався!). Головне ж – кнопку Publish – думаю, не помітити неможливо. Тож, до ваших послуг могутній Word у ролі блог-клієнту, який перехопив естафету у OneNote!

Спробуйте. Можливо, сподобається. Я особисто зраджувати Windows Live Writer не збираюсь, хоча, хто знає…

Деталі ви можете почитати в оригіналі статті Blogging With OneNote 2010 Beta.

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

1 коментар »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL