Музичний фон для роботи

До Нового Року залишається все менше і менше часу, працювати не хочеться абсолютно, проте треба ще трохи потерпіти, підтягти всі “хвости”, завершити всі завдання, і достойно, з почуттям виконаного обов’язку увійти в 2010 рік.

А щоб не сумувати під час роботи, пропоную Вам почати слухати радіо. І не просте, а онлайнове. І не одну станцію, а будь-яку з сотен доступних.

Річ іде про програму та соціальний сервіс, які я відкрив для себе кілька днів тому. Називається це диво Nexus Radio. Щоб почати користуватися ним, вам треба просто скачати невеличку програму-клієнта, при першому ж запуску якої вам запропонують зареєструватися, і все – можна починати користуватися всіма можливостми сервісу. А їх, повірте мені, немало.

image

Ви можете шукати в Інтернеті музику і завантажувати її на диск свого комп’ютера. Ви можете слухати свої улюблені композиції, які зберігаються локально. Ви можете обрати одну з сотен онлайнових радіостанцій і насолоджуватись. Вибір – величезний. У результаті пошуку за жанром Rock я отримав такий список станцій, що навіть не зміг його долистати до кінця!:-)

Також, ви можете записувати музику. Є пошук відеокліпів, доступ до чартів, еквалайзер, можливість застосування ефектів, редагування ID3-тегів, простий редактор звукових файлів, чудові ефекти візуалізацї і ще багато чого.

image

А ще є інтеграція з Twitter, Facebook, MySpace, YouTube, і купа соціальних можливостей самого Nexus Radio (профайл, чат, фотографії, події…). Наостанок же скажу найголовніше – все це ви отримуєте абсолютно безкоштовно!

Дуже раджу спробувати – не пожалкуєте, як не пожалкував і я.:-)

P.S. З Різдвом вас!

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Коментарів: 4 »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL