Microsoft Word сам розповість про свої команди

Добридень, друзі!

Вже не раз я писав про ті чи інші “гарячі клавіші”, завдяки яким ви можете іноді значно економити час, працюючи з програмами зі складу Microsoft Office.

MP900443189

Сьогодні ж мені хочеться знову повернутись до цієї теми і навести повний список клавіатурних скорочень Microsoft Word. Звісно, ви можете згадати, що такий список є на Office Online. Однак, мій документ – чарівнийSmile, оскільки його нам згенерує сам Word!

Тож, почнемо!

Запускаэмо Microsoft Word, і переходимо на вкладинку Developer. Сподіваюсь, у вас вона ввімкнена (про неї я вже якось писав). Якщо ні – не біда. Відкриваємо Backstage View, натискуємо кнопку Options.

image

У діалоговому вікні, що з’явиться, переходимо на вкладинку Customize Ribbon, і ставимо галку біля назви Developer у списку Customize the Ribbon.

image

Все, з підготовчими діями ми впорались, тепер можна переходити до основної справи.Smile Тож, діємо так:

  1. переходимо на вкладинку Developer
  2. натискаємо Macros у групі Codeimage
  3. У вікні, яке з’явиться, у списку Macros In вибираємо Word Commands
  4. У списку Macro Name обираємо ListCommands image
  5. Натискаємо Run
  6. У вікні, яке з’явиться, обираємо Current Keyboard Settings і натискаємо OKimage

Все! У відповідь Word згенерує список своїх клавіатурних скорочень, який займає кілька сторінок. Все! Магія спрацювалаSmile – Word сам розповів нам, яким чином ми можемо працювати з ним, використовуючи клавіатуру! Wow!

В результаті ви отримаєте щось на кшталт ось такого:

image

Вивчайте, насолоджуйтесь!. Тепер залишилось лише все це опануватиSmile

Про всяк випадок, хочу відмітити, що всі ці маніпуляції ми робили у Word 2010. Якщо ж вам кортить дізнатись, як отримати список клавіатурних скорочень у ранніх версіях Word, ласкаво просимо на сайт TechRepublic, який я уже не раз згадував, як джерело цікавої інформації з Microsoft Office.

Ви можете відслідковувати коментарі до цього запису за допомогою RSS 2.0. Ви можете лишити коментар, або використати трекбек з Вашого сайту.

Коментарів: 2 »

 
 

Лишити коментар

XHTML: Ви можете використати наступні HTML-теги <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Допомогти блогу та заохотити автора:

BTC: 13kN2tJubi9J1UHUxVJBu9NgjxsmGBccAa

XMR: 44z7DhWqm2eAny1EaC5ny5U3yspQA2wgPGnatvsto9WHeWas6wTpfBZK4kuxnhbxToKouJTYXoMtcVT5Td2hxiQVFEWgMez

KRB: KbbpHAZ41RFBf5ErK7VzpuNQJfZaMcfYoNhLQCHW95cfWWUZedaLFkb92yejTCS9JvJb1PckeZuWfHapya4qL3bZ7kPSEVL